:)

Mer än sommar!
Dryga 26grader i luften. Picknick på stranden och 5 timmars intensivt pressande har gett sitt resultat! I looooooooooooooooove BRIGHTON! Därefter har jag snäll som jag är hjälpt Annie städa skolan och nu bär av till Brighton, dess gator och nattliv. Hayley som jag lärde känna på häst ranchen under activityweek kommer ner ikväll, lovely!
Annie extraknäcker och städar skolan, snäll som jag var hjälpte jag till. Gulaplasthandskar, renjöringsmedel& discomusik .. fräscha brudar ;)

Fredag fredag fredag fredag

och så där riktigt härligt väder.
Solen visat sin bästa sida idag över Brighton och enligt de brittiska meterologerna ska det hålla i sig. Har tillbringat eftermiddagen till skön solning på skolans gräsplan i sällskap av P3dokumentärer. Nu blir det snabbdusch och sen in till Brighton.
I morgon får jag besök av härligaste Hayley som jag lärde känna under praktiken på Wye Oak farm :)

Solen skiner..

... och jag är sjuk!
Hosta, förkyld och en mindre släng av halsfluss. Men jag är lika glad för det så nu tänker jag trotsa min kropps alla syndrom och gå ut i solen!
Hittade förövrigt en ny rolig funktion på datorn, Sara <3 MAC! tjohooo!

Den som väntar på ..

.. något gott väntar aldrig för länge, sägs det!
Summary from last week:
Världens bästa mamma<3 kom på besök. Vi bodde på hotell, eget bubbelbadkar, ljuvlig frukost och riktigt fint väder. Fyra riktigt lyckade dagar.
Underbart väder, underbart Brighton.
Utflykt till underbara sevensisters.
Just nu är ja inne på min 4e timma& 3e kopp på Naked tea&coffee bar. Älskar detta ställe så mycket att jag skulle kunna flytta hit. Deras te är underbart, golvkuddarna ljuvliga ååååh!
Deras tesilar är helt oslagbara! Nu ska jag fortsätta, en essä klar en kvar. Puss!

Fredagens händelser!

I fredags hade vi utflykt på foodweekprojektet. Efter 90minuters buss åkande med en lunch matsäck innehållande baugette, vatten, CHIPS(?), KAKOR (?) och en frukt. Inte undra på att britter är överviktiga, anyway efter bussåkandet var vi framme på ett gammalt slott med vallgrav och tunnlar överallt!
Sara&Annie!
I en av alla dessa branta trappor :)
Sara&Malin!
Anka! Sanslöst vana vid människor och de var överallt inte minst när man satt med mat.
:)
Efter slottsbesöket fortsatte vi emot en vingård&vinprovning!
Änden på vårt bord under vinprovningen :)
Kortfattat en trevlig utflykt och ett gott avslut på veckan. Vinfesten fortsatte hem på bussen och sen ut i Brightons nattliv, lyckat! Nu ska jag pallra mig till gymmet för att sedan springa hem och packa väskan. Ikväll kommer mamsen, så det blir hotell&mys i dagarna 4!!!!
Puss&kram!

BBQ!

Igår kväll hade vi BBQ party uppe på skolan. Riktigt lyckad kväll med grillmat, musik, vin&mysmysmys! Dock var det mindre lockande att pallra sig upp till skolan 9 i morse för att sedan genomlida en heldag med redovisningar. Som tur är har skolan trådlöst internet vilket innebär att man kan vara busig och sitta längst ner i salen med datorn. Vilket jag&annie sysselsatt oss med idag! Imorgon blir det utflykt med slottsbesök och vinprovning. Jaaaa,vi trivs ganska bra här nere!

Liten, liten, liten del av loxdale ligan :)
Sara 10 år dricker tescovin ur giraffmugg!

Foodweek ..

.. veckan inledd! Denna vecka har vi inga vanliga lektioner, utan istället foodweek. Foodweek innebär att vi har små projekt, utflyker och lite allt möjligt. Dagen till ära bussades vi ut till en farm. Hej och hå, 2000 får, kosor och höns. Fick även åka rundtur i små söta traktor vagnar. Dock var det inte sådär hejdundrans varmt uppe på topparna.
Tidernas sämsta lunch fick vi också, fralla, ost, chips, äpple och kaffe. Inte undra på at britter är överviktiga. Nu så blir det filmmys i skolan och tagg inför BBQ i morgon kväll!

Andra traktorflaket, ett gäng glada&varma elever :) iaf till en början!
Ett stopp ute på kullarna, var meningen att en skock får skulle vara med på bilden men vetisjutton vart de tog vägen ? :)

RSS 2.0