Brighton Marina!

Utflykts tisdag, vad passar då bättre än en utflykt till en ny stadsdel. Idag har jag&annie varit i Brighton Marina, hamnen som ligger en 20min med buss från stadskärnan. Dock ingen hamn som man tänker hamn hemma, här har vi mataffärer, bio&resturanger. Lite småmolnigt på himlen men riktig fin&mysig eftermiddag som avslutades med mini picknick på goda frallor&ost. God nyhet är att mami idag bokat flyg&hotell och kommer ner och hälsar på nästa helg, loooooooooooooooooove!

Skyller på..

.. solen.
Har dragit slutsattsen att det är solens fel att jag blivit dålig med uppdateringar. Anyway solen håller i sig sedan påsklovet har vi inte haft en enda regndag(!!). Idag har vi haft årets hittills varmaste dag och tillbringat över 4 timmar solpressnings maraton i parken. Kan säga att resultatet blev sådär, hela jag är röd & annie är ännu rödare men vilken lycka med årets första riktiga solbränna :)
Igår så var vi iväg på BBQ party som efterföljdes av dansrunda på stan. För er som inte har stenkoll på Brighton är det Englands sommarstad vilket innebär att vi har uteställen&klubbar i varenda hörne. Vi lyckas dock ändå med bravaden att hamna på ett uteställe med världens kassaste musik. Ikväll jag&min Annie roat oss med hemma kväll, nötter,te&så ska det låta.
Vi hittade också lite trevliga finnesser på min webcam, har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv. Vi låg dubbelvikta och tårarna bara sprutade, LYCKA! Så deppar ni, dra fram en webcam för jag lovar finns ingen som kan hålla minen!

Paris !

Kan nu stolt pricka av Frankrike&Paris som besökt land. Har haft en alldeles underbar weekend med strålade sol, värme, Eiffeltornet, Champs Elyseés, Notre-Dame, Triumphbågen samt mysiga picknickar med rosé, baugetter,ostar&jordgubbar! Bästa helgen på länge!
Lisa&Sara med ett Eiffeltorn i bakgrunden
Lisa,Johanna&Sara
Laura,Sara,Johanna&Lisa med sjukt goda creps!
Lisa&Johanna
Sjalpose!
Mys picknick!
Vi lyckades även med bravaden att bli inlåsta på ett stängt köpcenter vilket är en riktigt underhållande historia. I slutändan lyckades få tag i en vakt som ville släppa ut oss, men ack så trevligt vi hade det :)
Hade det inte varit för att Franskar är något speciella och inte förstår Engelska hade jag bott här, så vacker&underbar stad. Vi säger på återseende!

Höjden av lycka ..

.. nya familjemedlemar i Copping!
Kom hem från Frankrike och möttes av en överlycklig familj som glatt presenterade två nya familjemedlemmar: två små lammungar som numera bor i gamla lekstugan på innegården. Tydligen har mammorna till dessa små stycken gått bort så familjen ska ha hand om de i tre veckor och mata upp dem med matflaska. Djurkär som jag är kan jag säga att jag inte alls blev ledsen över detta utan har istället tillsammans med Ellie ägnat nästintill hela kvällen med att springa runt och leka med dessa små söta varelser. Åååh, kan knappt bärga mig tills i morgon, lycka!

:)

Var tvungen, livets bild! Sara&Pappa björn aka Johannes. England&Brighton är och blir bara bättre för varje dag. Hur ska jag kunna åka hem?

Happpppppppily ..

...happily, HAPPIIIILY! Solen strålar över Brighton som aldrig förr. I endast linne&barbent har jag solat 2 timmar i parken idag för att sedan knäcka lite tid med Malin uppe på gymmet. Helt galet vilket bra humör man blir på av lite sol OCH det är varmt, varmt igår gick jag iklädd klänning hela dagen, lovely!Sara&Malin i farten. Nu blir det in till Brighton och ut i solen igen!

Solen tycks gilla mig..

.. då den så snällt följde med hem till Sverige över min visit, för att sedan följa mig tillbaks till England. Idag har vi haft det mest oslagbara vädret hitills. Lunchen ute, uppkavlade byxor, två timmar solning och gått runt  bara linne! lovelovelovelvolevoe VÅR!!
Amy&Maria!
samt Elias aka illert :)
Johannes&Annie skålar kaffe efter maten!
Började med vårat nya plus subject igår, ett ämne vi ska läsa/utöva två gånger i veckan för en månad. Nu har jag&min Anniebannie Screenprinting, och LOTTA förstår varför du tycker sådant är roligt! Roligt är bara förnamnet till vad vi hade det, som två små ungar på dagis första dagen med färgburkar!
Nu blir det att sova! PS, dag två på gymmet, check!

Tillbaks..

... hemma i England, Brighton&Portslade efter en 12dagars tripp i Sverige. Dock blev det ingen upp vilnings visit utan jag är nog 10gånger slitnare nu än när jag åkte.
12dagar i Sverige med mamma&mormors mat, party i alla dess längder, massor av mysridturer med gwazzeman, påskafton, härliga fikastuder, två jobbdagar på ica, årets grillpremiär på påskafton och myskvällar med tjejerna. Kort sagt en hektiskt men underbar visit. Dock var som vanligt tidsoptimisten Sara i farten igår. Var påtok för länge i stallet, packade väskan i sista sekund som resulterade i sträckkörning till Skavsta. Tilläggas ska göra att försäkring&jobb papper skrevs i bilen upp, för det har jag ju inte hunnit på 12dagar ? :)
Anyway, home in England again. Har idag gjort engelska gramatiktest på förmiddagen och fått reda på att ett äldre par hittat min stulna plånbok på deras bakgård när de vårstädat dock tom OCH OCH OCH signat upp på gymmet och tillbringat två timmar där, BEACH 2010 here i come ! haha
Nu är jag trött&förmodligen kommer jag känna mig som en 95åring i kroppen i morgon!
natti!

RSS 2.0