5 dagar ..

.. sedan sitter jag åter på planet mot Sverige.
England, Brighton & Loxdale är det bästa jag gjort hittills i mitt liv. Har lärt känna så många, nya underbara människor. Kommer sakna Brighton när jag återvänder till Sverige men jag kommer garanterat återvända.
En av de allra bästa sakerna med England är min solstråle Anniebannie som åkte hem i Onsdags! Men det ena äventyret avlöser det andra, till hösten är vi påväg igen på nya äventyr.
Men som sagt det ena avlöser det andra, nu ska jag springa till bussen och möta upp min favorit, AMI som kommer med tåget :) puss!
My lovely Annie!

London!

Igår så var det återigen dags att styra kossan mot London för skoltripp. Det som stod på dagens schema var andra värdskrigs museet och en guidad båttur på floden Themsen. London var trevligt men si så där roligt när temperaturen traskat närmre 30 grader i kombination med att alla står som packade sillar för att ta sig fram på gatorna.
Anyway, bortsett från all hetta så var båtturen toppen. Museet ska jag nog inte uttala mig om, historia är inte riktigt min grej här i livet.
Happy Sara på båt!
London Eye
Amy&Jacob
Hjärnstillestånd, har helt tappat namnet på bron men jag tror de flesta känner igen den :)

BBQ Söndag!


Huset är pyntat i engelska flaggor, alkoholen är framme, människor överallt, partymusik på maxvolym, grillen tänd&långbordet dukat i trädgården. Party? Nej det är bara England som spelar vänskapsmatch emot Japan i fotboll ..
Världens härligaste ungar badar Jacuzzi!
Vad vore en fotbollsdag utan en riktig fotbollsmatch? Team Copping emot mina pojkar. Fotbollen liknande mer rugby och 15 minuter senare, en blomkruka mindre och ett antal stukade tår stod team Copping som vinnare.

Maskerad för hela slanten!

I brist på sol går man till maskerad butiken, provar dresser och tråkar ut personalen. 1 miljon kort och några hundra dresser senare var de dock ganska så trötta på oss. Så sanslöst roligt man ändå kan ha med lite kläder :)

RSS 2.0